De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muizen en ratten in Doetinchem?

Een rat of muis in huis? Bij de gedachte aan slechts één exemplaar in de buurt krijgen veel mensen al de kriebels. Soms is het echter nog veel erger gesteld. Heeft u last van meerdere van deze dieren in uw woning of omgeving? Dan heeft u te maken met een heuse ratten- of muizenplaag.

Moeilijkheden door muizen

Muizen worden niet voor niets tot de knaagdieren gerekend. Ze knabbelen immers met groot gemak van alles door. Etensvoorraden of elektriciteitskabels, plinten of plastic: met een muis in huis is niets meer veilig. Daarnaast kan het getrippel van deze beestjes vooral ’s nachts voor heel wat overlast zorgen. En ook van de keutels die ze overal achterlaten, wordt niemand blij.

Heeft u al geprobeerd om met vallen of gif dit ongedierte te verwijderen, maar boekte u nog geen succes? Uw ongediertebestrijder helpt u graag bij het verhelpen van alle moeilijkheden. We komen naar u toe in Doetinchem, en lossen de muizenplaag op.

Last van ratten?

Weet u niet zeker of u met muizen of ratten in huis te maken heeft? Aan de omvang van de dieren kunt u het eenvoudig zien: ratten zijn een stuk groter dan muizen. Ziet u deze beestjes niet rondlopen, dus kunt u het niet op basis van het uiterlijk bepalen? Let dan op de grootte van de keutels. De ontlasting van ratten is namelijk veel groter.

Ratten zijn knaagdieren, net als muizen. Ook zijn het echte ziekteverspreiders. Dit ongedierte moet u daarom vlug bestrijden! Als u daarbij advies of ondersteuning kunt gebruiken, staan wij voor u klaar.