De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in Doetinchem

Kakkerlakken bevinden zich vaak in de keuken. Daar zijn ze op zoek naar etensrestjes, want ze houden van voedsel en vettigheid. Deze insecten verspreiden zich snel, zorgen voor stankoverlast en kunnen ook ziektes bij zich dragen. Vlug ingrijpen bij een kakkerlakkenplaag is dus noodzakelijk!

Kakkerlakken in huis?

Om kakkerlakkenoverlast te voorkomen, kunt u verschillende dingen doen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de temperatuur in huis niet te hoog wordt. Deze diertjes houden namelijk van warmte. Ook het afsluiten van voedselresten en het schoonhouden van de keuken is van groot belang. Kakkerlakken komen immers graag op eten af. Daarnaast kunt u uw huis regelmatig luchten, omdat dit ongedierte niet van tocht gediend is.

Is het voor preventie te laat en heeft u al te maken met kakkerlakken in huis? Veel mensen proberen dan met gif van deze onruststokers af te komen. Dat heeft meestal weinig effect. Kakkerlakken zijn namelijk resistent voor de meeste bestrijdingsmiddelen.

Oplossing voor kakkerlakken

Wilt u van de kakkerlakken verlost worden? Schakel dan een professional in. Wij beschikken over een ruime keuze aan bestrijdingsmiddelen en zijn op de hoogte van de modernste methodes. Neem daarom contact met ons op. Wij komen bij u in Doetinchem langs en zorgen ervoor dat uw huis weer kakkerlakvrij wordt.