Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Doetinchem?

Kunt u niet ongestoord televisie kijken, doordat u steeds wordt afgeleid door lawaaierige bromvliegen? Houden muggen u uit uw slaap? Of heeft u in uw bedrijf te maken met vliegen die voor hygiëneproblemen zorgen? Dit ongedierte is lastig te bestrijden. Gelukkig zijn er wel vele oplossingen mogelijk. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u in de regio Doetinchem rekenen op onze vakmannen.

Vliegen laten verdwijnen

Om van vliegen af te komen zijn er diverse opties. Meppers, vallen en plakstrippen: u kunt van alles aanschaffen om deze insecten kwijt te raken. Heeft u ook al eens de tips uit oma’s tijd uitgeprobeerd? Vroeger was al bekend dat vliegen een hekel hebben aan lavendel, knoflook, basilicum, azijn, ui en kruidnagel. Zet daarom eens een kommetje azijn in de vensterbank, of steek enkele kruidnagels in een halve ui. Zo laat u vliegen verdwijnen. Hebben deze oplossingen geen effect? Dan is het tijd om een specialist in te schakelen.

Lekkage en rioolvliegjes

Rioolvliegjes kent u misschien beter onder de naam motmuggen. Deze kleine insecten zijn altijd al aanwezig in de riolering, maar kunnen bij rioollekkage voor overlast zorgen. Het rioolslib en stilstaande troebele water zorgt voor ideale omstandigheden om zich snel voort te planten. Daarna verspreiden ze zich door de rest van uw huis. De motmuggen nemen dan viezigheid uit het riool mee. Snel ingrijpen is daarom noodzakelijk! Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Onze ongediertebestrijders staan voor u klaar in Doetinchem en omgeving. We bestrijden de bron van de overlast en zorgen ervoor dat u van een omgeving zonder vliegen kunt genieten. Voor het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes staan wij altijd voor u paraat.