De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen in Doetinchem?

Last van jeuk als u ’s ochtends wakker wordt? Heeft u kleine bloedvlekken in uw bed en rode plekjes op uw huid? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Deze beestjes bevinden zich in de buurt van uw bed en voeden zich met uw bloed. Vroeger stonden dit ongedierte ook wel bekend als wandluizen. Hoe ze ook genoemd worden, de cruciale vraag luidt: hoe komt u van ze af?

Opmars van de bedwants

De bedwantsen leken op hun retour te zijn. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen ze in de westerse wereld nauwelijks meer voor. Maar de laatste twintig jaar zijn ze helaas aan een opmars bezig. Dat komt doordat dit insect steeds meer resistent wordt voor de gebruikte bestrijdingsmiddelen. Ook reizen mensen steeds meer, waardoor verspreiding sneller gaat.

Bedwantsen bestrijden

Hoe kun je deze beestjes dan wel effectief bestrijden? Het dichten van kieren en gaten in de slaapkamer is belangrijk, zodat bedwantsen zich hier niet kunnen verstoppen. Bij een bedwantsenplaag is het wassen van het beddengoed op minstens 60 graden van belang. Let hierbij wel goed op! Door spullen naar de wasmachine te brengen, kunt u onbedoeld de bedwantsen verspreiden. Het isoleren van deze insecten in de slaapkamer is daarom essentieel.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de bestrijding van de bedwantsen? Neem dan contact op met onze ongediertebestrijders. Wij voorzien u in Doetinchem van deskundig advies en helpen u van deze vervelende wandluizen af.