De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Overlast van wespen in Doetinchem

Durft u uw kinderen niet meer in de tuin te laten spelen, door alle rondzwermende wespen? Zit er een groot wespennest in uw schuur? Neem dan contact op met een specialist. In Doetinchem en omgeving helpen onze vakmannen u met plezier van de overlast af.

Wespen wegjagen

Niet alleen mensen, maar ook wespen houden van zoetigheid. Als ze daarvan in de natuur niet genoeg vinden, is de kans groot dat ze naar gebieden gaan waar mensen wonen. Het kan om zeer grote aantallen gaan: zo kan een wespennest wel 10.000 van deze insecten bevatten! Ontdekt u een nest in uw tuin of schuur, in een dakrand of op zolder? Wees dan erg voorzichtig, want wespen kunnen zeer agressief reageren. Een wespenplaag bestrijden kunt u daarom beter aan een professional overlaten.

Eerste hulp bij overlast

Heeft u problemen met vervelende wespen in uw omgeving? Roep dan onze hulp in. Uw ongediertespecialist komt graag bij u langs om eerste hulp bij overlast te verlenen. We vertrekken pas weer als de beestjes succesvol bestreden zijn. Neem contact op en vul het contactformulier op deze website in, of bel ons op 0800 255 3733. Wespen bestrijden? In de regio Doetinchem kunt u op ons rekenen!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.