De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Steenmarters in Doetinchem

De laatste jaren is hij aan een grote opmars bezig: de steenmarter. Steeds vaker wordt dit dier in Nederland gesignaleerd, en regelmatig zorgt hij voor overlast.

Beschermde status

Misschien heeft u eveneens te maken met hinder door steenmarters. Dan bent u er ook vast al achter, dat een oplossing hiervoor niet zo eenvoudig is. Dit roofdier is in Nederland namelijk een beschermde diersoort, omdat hij jarenlang dreigde uit te sterven. De beschermde status bleek succesvol, want het aantal steenmarters nam al snel weer toe. Nu zorgen de grotere aantallen regelmatig voor overlast. Het vangen of doden van dit beestje is in Nederland echter niet toegestaan.

Steenmarters verjagen

Dat betekent niet, dat er helemaal niets te doen is tegen steenmarters. Gelukkig is dat wel het geval! Het dier kan namelijk flink huis houden in uw auto, of overlast veroorzaken door geschreeuw, geknaag of ontlasting in uw huis. Een professional beschikt over diverse opties om de steenmarters toch te verjagen. Als u onze specialisten inschakelt, komen we bij u in Doetinchem langs. We maken een zorgvuldige inschatting van de situatie, en stellen in overleg met u een plan van aanpak op. Wij lossen uw problemen met steenmarters op!